AŞIYA VE DEVLETE SALDIRAN DONKİŞOTLAR

BİLİMDEN TIPTAN KAÇMAYALIM
Sarımsak sirke kelle paça limon nane kekik biberiye ye… ayrıca yağlarını her yerine sür… eczanelerin kimyasal zehirli ilaçlarını kullanma… otçu çöpçü dükkanlarından çıkma… Şifalı taşlar avuçla… Odana renkli tuz taşları koy… İnandığın dinde ve dile dua et… Yoga yap… Reiki takıl… Hastaneye gitme… Reçete yazdırma… Aşı olma… Maske kullanma… Mesafe uygulama…” vesaire ve benzeri birkaç cümle zırvalamak ŞÖHRET için yeterlidir. Televizyon şovlarına çıkıp şakır şakır bir alkış furyası da aldın mı iş tamamdır. (NOT: Dua meselesini böyle suistimal ettikleri için yazdım. Bilimsel tedaviyi vesile edinmek ve ayrıca dua ile El-Şâfî olan Allah’tan şifa istemek elbette kulluk görevidir.)

ŞARLATAN PROFESÖRLER
KOMPLO TEORİCİ YAZARLAR
Bunlar halkı tıbba, bilime, hastanelere, doktorlara, ilaca, AŞIYA, tedaviye, tıbbî tedbirlere (maske, mesafe, hijyen, karantina vb) karşı önce şüpheye sokarlar. Sonra güvensizliğe yönlendirmek ve nihayetinde devlete düşman etmek için şöyle yalanlar ve şöyle komplo teorileri uydururlar.

Devlet yönetimi sizi öldürmek için, DSÖ ve DÜNYAYI YÖNETEN ZENGİNLER tarafından kullanılıyor…

Devlet sizi kandırıyor…

Devlet sizi ilaçla aşıyla maskeyle zehirliyor…

Devlet sizi ilaçla aşıyla beş on yıl içinde öldürecek…

Devlet nüfusun yarısını yok edecek…

Devlet nüfusun kalanını sakat edecek…

Aşı olanlar ölüyor (halbuki tam tersi)

HALK ŞARLATANLARIN UMURUNDA DEĞİLDİR
Halkın sağlığı, canı, istikbali… Şöhret manyağı profesörler ve medyatik ukala doktorların umurunda değildir.

Halkın sağlığı, canı, istikbali… Hükümetin yüz makam mevki sunmadığı bunak yazarların umurunda değildir.

Halkın sağlığı, canı, istikbali… dindar, takvalı, uyanık geçinen BEYAZ MÜSLÜMAN muhterem ve muhteremiyelerin umurunda değildir.

Halkın sağlığı, canı, istikbali… Her nefeste sarığa sakala cüppeye saldıran… fötürü, mini eteği, kravatı görünce “İŞTE MEDENİYET SÜNNET VE İSLAM BUDUR” diye güyâ “İLİM İRFAN DAĞITAN”… İbni Arabi Mevlânâ takılıp ABD’de Conilerle yatıp kalkan sapık ve sapkın sûfîlerin umurunda değildir.

Halkın sağlığı, canı, istikbali… Şeriatçı, Millî Görüşçü, ümmetçi, mezhepli, mezhepsiz vesaire sıfatlarla nefislerine tuş olanların… İstediklerini cennete, istmediklerini cehenneme sokanların umurunda değildir.

Çünkü bunlar şarlatandır ve şöyle şarlatırlar.

Hatırlayın… Kovid aşısı henüz bulunmadığında… “Devlet bu teknoloji ve imkânlarla aşıyı neden bulmuyor, neden geç kalıyor, halk ölüyooor, aşı buluuun aşı yapııın” diye avaz avaz bağırıyorlardı.

Sonra bilimsel kanunlara (yani Âdetullaha) uygun zaman içinde aşı bulundu bu sefer… “Aşı bu kadar erken bulunur mu? Bunda bir oyun var. Devlet aşı ile insanları öldürüyooor, ey vatandaaaş aşı olmayııın” diye bağıra bağıra çatladılar.

DEVLETİN Mİ ŞARLATANLAR MI?
Ey halk… ister devletine güven, istersen AHA BU şarlatanlara inan. İnancında özgürsün. Sana söyleyecek sözüm yok çünkü sen iyi niyetlisin. Fakat şarlatanların zırvalarını dinleye dinleye iyi niyetin seni devlet düşmanlığına sürüklüyor.

Devleti idare eden MİLLÎ SİYASET
bu şarlatanlar nedeniyle,
güven ve itibar kaybederse…

Devletimiz…
ABD, HAÇLI, MASON, SİYON ve KÜRESEL SERMAYE’nin
eliyle beslenen PKK-FETÖ çevresinde
birleştirilmiş partilere teslim edilirse…

O zaman
sen de
ben de…

AŞIYI MAŞIYI
HANYAYI KONYAYI
Suriye-Irak-Afganistan halkı gibi görürüz.

DÜNYAYI YÖNETEN ZENGİNLERİN OYUNU
Ey halk… DÜNYAYI YÖNETEN ZENGİNLER seni, kendilerine düşman ettirerek de oyuna getirirler. Mesela… Pandemi sürecinde ülkemizdeki bazı dindar yazar çizer takımını, KOMPLO TEORİCİSİ olup da GÜVENLİK UZMANI diye ekranlarda parlatılanları ve şöhret meraklısı şarlatan profesörleri DONKİŞOTLAŞTIRDILAR. Kendilerini de YELDEĞİRMENİ olarak hedef gösterdiler. Bunları kendilerine saldırtıp bunlar üzerinden oyunlarına devam ediyorlar. Oyunlarının özeti de: “DEVLETİNE, TIBBA, BİLİME GÜVENMEYEN KOMPLO TEORİLERİNE İMAN EDEN BİR NESİL YARATMAK’tır. Ve inanılmaz derecede başardılar.

Ben insanlık düşmanı bu sermayedarlara, dünyayı kurtaracaklar, insanı çok seviyorlar, bizi bizden daha çok seviyorlar falan demiyorum. Beni yanlış anlamayın. Sen ben DÜNYAYI YÖNETEN ZENGİNLER ile oradan buradan duyduklarımızla mücadele ederiz fakat devletimiz ve kurumları o zalimlerin içinden aldıkları istihbarat ve bilgiler ile mücadele ederler.

Komplo teoricileri ve şarlatanlar DÜNYAYI YÖNETEN ZENGİNLER tarafından birer aptal gibi kullanılır ancak devletimize karşı oyunları sökmez.

Devletin mücadelesi kuru gürültü çıkararak CART CURT ile olmaz. İç, dış, dünyâ siyaset dengelerini bozmadan olur. Bunu da BURAYA not edelim.

BİR ÖRNEK
Bir komplo teoricisi, dindar bir tv kanalında konuşuyor. Aynen şöyle diyor: “DSÖ dünya nüfusunu şöyle yok edecek, insanları şöyle maymuna çevirecek, aşı ile çocukları şöyle zehirleyecek, pandemi yalanıyla şöyle para kazanacak… ben bunları anlatıyorum fakat hükümetten birisi çıkıp da; Eyyy DSÖ durun yav siz ne yapıyorsunuz diye yakalarına yapışmıyor.

Bu komplo şarlatanı… DSÖ’ye karşı, devletimize neden CART CURT etmiyorsun diye HESAP SORUYOR.

Ey vatandaş… Senin çok inandığın ve her yazısının altına “Selam ve dua ile” diye imza atan bunak yazar, yukarıda örneklediğim komplocudan geri kalmıyor. Hayalleri paranoyaya dönüşmüş… Paranoyalarını yel değirmeni, kalemini mızrak yapmış bu Donkişot abimiz, her gün benzeri zırvaları dindarlık altında sana bana anlatmaya devam ediyor. Lütfen bu abimizin SANCHO PANZA’SI (uşağı) olmayalım.

T.C.
Kökü beş bin yılı aşan ulu çınar devletimiz senin benim ümmetin ve insanlığın son ve tek kalesidir. Üç beş şarlatan profesörün, birkaç beyni sulanmış köşe yazarının ve oturduğu yerde her gün birkaç düzine komplo teorisi yumurtlayan şöhret manyaklarının ve medyatik olmaya çalışan suistimalcilerin peşine takılıp da devletimizi koruyoruz derken farkına varmadan harcamayalım.

Zamanımıza kadar… bu millet ve bu devlet, onlarca kez yıkıldı ve küllerinden yeniden doğdu. Ancak devletlerin ve milletlerin sınırlarının kalktığı küresel çağda bu kez yıkılırsak ayağa kalkma şansımız hiç yok. Yok olma şansımız “bir”de bir milyar kesin.

KLONLANDIK
Peki yok olduk… Küllerimiz dahi yok oldu. Yeryüzünden TÜRK VE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ tamamen silinecek mi? Hayır silinmeyecek. ABD, HAÇLI, MASON, SİYON ve KÜRESEL SERMAYEDARLAR bizden yeni bir millet klonladılar. Bedenleri aynı fakat ruhları onların esiri ve iti olmuş bir millet klonladılar. Bu klon milletin adı PKK ve FETÖ MİLLETİ olacak. Gerçek Türk Milleti’ni Gerçek Kürt Milleti’ni yok edip yerine kendi yarattıkları bu esir ve it milleti dikecekler. Yönettirecekleri siyasetçileri de özenle yetiştirdiler ve içimize saldılar.

ŞARLATANLARI ANLATMAK ZAMAN İSRAFIDIR
Şarlatanların, komplocuların ne yaptıklarını, ne dediklerini, neler zırvaladıklarını, neler saçmaladıklarını… ve bilmeden NEYE HİZMET ETTİKLERİNİ daha fazla yazmak zaman israfıdır. Okumak da zaman israfıdır. Bu nedenle “ŞİMDİLİK” burada keselim…

Kemal GÖKDOĞAN
Emekli Öğ.Kd.Alb.
Türk İslâm Düşünce Tarihi Öğretmeni
tasavvufdefteri.com
facebook/kemalgokdogan
twitter/kemalgokdogan
kemalgokdogan@gmail.com