HAÇLI KUR’AN’A NEDEN SALDIRIYOR?

KUR-ANAVRUPA, ABD, PKK eşkıyaları KUR’AN yakmayacaklarına ve saldırmayacaklarına söz vereceklermiş fakat şu şartlar ile:
SEZGİN TANRIKULU… MİLLİ SAVUNMA BAKANI OLSUN
—6’lı Daltonlarını iktidara geçirmemizi ve gizli kardeşleri 7. Dalton’un (PKK/HDP’nin CHP içinde CHP maskesiyle milletvekilliği yapan SEZGİN TANRIKULU’na) “MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI”nı vermemizi istiyorlar. KILIÇDAROĞLU ve AKŞENER’in PKK’nın yani HDP’nin yakasına birlikte “ŞEREF MADALYASI” takmalarını istiyorlar. (KILIÇDAROĞLU açıkça takmaya söz verdi… AKŞENER de ağzı sulanarak elinde madalya, DEMİRTAŞ’ın evinde kahvaltı masasında hazır bekliyor.)

ZEKERİYA ÖZ… ADALET BAKANI OLSUN
—6’lı iktidarda ZEKERİYA ÖZ’ün ADALET BAKANI yapılmasını, 251 vatandaşı şehit eden 2500 vatandaşı gazi eden, tüm vatanı “İÇSAVAŞ”a sokmaya yemin eden FETÖ SİLAHLI TERÖRİSTLERİ’nin serbest bırakılıp ödüllendirilmesini istiyorlar. Tüm FETÖ teröristlerine “VATANSEVER” madalyası takılmasını, FETÖ’ye direnen her TÜRK VATANDAŞI’nın “VATAN HAİNİ” ilan edilmesini istiyorlar. (İYİ PARTİ zaten bunun için kuruldu)

PKK TERÖR (sözde) DEVLETİ ANKARA’DA (sözde) BÜYÜKELÇİLİK AÇSIN
—Irak ve Suriye’den tüm gücümüzü ve etkimizi çekip PKK TERÖR KÜRT (sözde) DEVLETİ kurulmasına ve Ankara’da Büyükelçilik Açmalarına izin verilmesini istiyorlar.

ALİ BABACAN… BAYKAR’A DOKUNMAK PİYONU OLSUN
—BAYKAR’ın kapatılmasını, BAYRAKTAR ailesinin cezalandırılmasını, üretilen tüm İHA-SİHA ve diğer savunma/taarruz silahlarının imha edilmesini… yine beş kuruşluk İSRAİL KÖR SAĞIR HERONLARINA muhtaç olmamızı istiyorlar. (ALİ BABACAN isimli piyonları… bu işi yapmak için ağzını sulandıra sulandıra, dilini şapırdata şapırdata bekliyor.)

AHMET DAVUTOĞLU… KRİZ ÇIKARMAK PİYONU OLSUN
—METE HAN ile başlayan, imparatorluk dönemlerinde SELÇUKLU VE OSMANLI ile devam eden… Cumhuriyet dönemlerimizde Mustafa Kemal ile temsil edilen, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKUMET SİSTEMİ olarak taçlandırılan “DEVLET BAŞKANLIĞI” sistemimizi tekrar bozmamızı istiyorlar. Üç aylık, beş aylık hükümetler kurulsun yıkılsın siyasal kaos çıksın istiyorlar. (DAVUTOĞLU isimli piyonları siyasal kriz çıkartacağına dair söz verdi… kriz için şimdiden ağzı sulanarak bekliyor.)

TEMEL DEDE… SİVAS YHT VE TÜM YATIRIMLARI YIKMAK PİYONU OLSUN
—ERDOĞAN’IN yaptırdığı tüm Otoyolların, Köprülerin, Viyadüklerin, YHT demiryollarının (ve tüm eserlerin) kapatılmasını, yok edilmesini, yerle yeksan olmasını istiyorlar. İstanbul Havalimanı’nın, Metroların, Marmaray’ın kapatılmasını ve molozla doldurulmasını istiyorlar. (Temel Dede isimli piyonları ve İMAMOĞLU isimli uşakları kapatma, yıkma, molozla doldurma işleri için şimdiden açık açık söz veriyorlar… Ve icraatlarıyla da gösteriyorlar.) (NOT… Tüm eserler ERDOĞAN’ın, AK PARTİ’nin değildir; bu milletindir, bu devletindir, bu ülkenindir ve bu bayrağındır. Yok etmeye söz veren piyonlar kimin neyidir?)

KEMAL KILIÇDAROĞLU… SSK’DAN SONRA T.C.’Nİ DE BATIRMAK PİYONU OLSUN
—Ekonomimizin, sanayi ve teknolojimizin, siyasal otoritemizin tekrar AVRUPA. ABD, MASON SİYON çetelerine teslim edilmesini istiyorlar. Bu proje için KILIÇDAROĞLU Amerika’dan danışman getirmeye başladı.

HAÇLI MASON SİYON SÖZÜ
—Biz millet olarak “ALTILI DALTON KARDEŞLER”e ve gizli kardeşleri PKK/HDP’ye bu devleti, bu ülkeyi, bu vatanı, bu bayrağı ve bu dini teslim edersek (yani yok olursak) KUR’AN YAKMAKTAN VE SALDIRMAKTAN VAZGEÇECEKLER imiş. Söz veriyorlarmış. Biz yok olursak düm dünyayı zulme boğmaya söz veriyorlarmış.

SON SÖZ ÂKİF’İN
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
(…)
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
(…)
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
‘Medeniyet!’ dediğin tek dişi kalmış canavar?

Kemal GÖKDOĞAN
E.Öğ.Kd.Alb.
Türk İslâm Düşünce Tarihi Öğretmeni
kemalgokdogan@gmail.com A
twitter.com/kemalgokdogan
http://www.facebook.com/kemalgokdogan
http://www.instagram.com/gokdogankemal
http://www.tasavvufdefteri.wordpress.com